menu
Word Lid
Vlaams Belang Duffel protesteert opnieuw tegen hoge brandstofprijzen

Claxonneer voor betaalbaar tanken. Met die slogan heeft Vlaams Belang Duffel gisterenavond (opnieuw) actiegevoerd. Volgens actievoerder Bert Vermijlen hebben we jammer genoeg de piek nog niet bereikt. De politiek blijft maar palaveren over maatregelen, maar de man in de straat betaalt zoals steeds het gelag. Met onze actie en petitie willen we blijvend druk uitoefenen op de straat en in het parlement.

De benzine- en dieselprijzen zijn wereldwijd peperduur aan het worden. Dat is een feit. Maar op steun van onze paars-groene policiti moet u vooral niet rekenen. Veel meer dan wat schijnmaatregelen hebben we nog steeds niet gezien.

Vlaams Belang is wat dat betreft helder: verlaag de accijnzen, verlaag de btw en voer een maximumprijs in. Kortom, tanken moet terug betaalbaar worden, basta!

De actie van Vlaams Belang Duffel kadert in een bredere nationale campagne voor 'betaalbaar tanken' die eind maart werd gelanceerd in Wommelgem door Tom Van Grieken. Ook jij kan onze boodschap versterken. Teken de petitie op betaalbaartanken.be en maak samen met ons het verschil.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF