menu
Word Lid
Vlaams Belang deelt kerstpakketten uit

Ook in Duffel zijn er mensen die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Nadat wij eerst spek en eieren hebben verdeeld onder de minderbedeelden hebben we nu het initiatief genomen om kerstpakketten te verdelen onder de mensen die alle steun kunnen gebruiken.

De Coronacrisis heef ons nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt dat er nog veel al dan niet verdoken armoede is in onze gemeente, we weten dat er alle soorten vangnetten bestaan om mensen uit de armoede te helpen en te houden. Toch zijn er mensen in onze gemeente die met moeite het einde van de maand halen. Om deze mensen toch ook nog zicht te geven op gezellige feestdagen hebben we kerstpakketten verdeeld aan de hulpbehoevenden. Op deze manier bewijst het Vlaams Belang met woord en daad dat we de partij van en voor de mensen zijn. Aldus Karin Meeus fractieleider in de Duffelse gemeenteraad.

Kent u mensen die hulp kunnen gebruiken, aarzel dan niet om ons discreet op weg te helpen om te helpen. Het Vlaams Belang bewijst hiermee om de sociale volkspartij bij uitstek te zijn.

Frank Janssens
Voorzitter Vlaams Belang Duffel
Karin Meeus
fractieleider Vlaams Belang Duffel

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF